EW3161 Ik kan mijn Bluetooth Keyboard in Windows 10 niet aanmelden. Deze OS vraagt om een code in te voeren i.p.v. een code te genereren.

In Windows ga naar of zoek “Configuratiescherm”.

Ga naar: “Hardware en geluiden” (klik op dit icoontje en zet het toetsenbord aan en druk vervolgens op de connect toets van het toetsenbord), klik onder deze categorie op “Een apparaat toevoegen”.

In dit veld zul je uiteindelijk "Bluetooth Keyboard" of "Bluetooth 3.0 Keyboard" te zien krijgen.

Selecteer deze en klik op “Volgende”.

Klik uiteindelijk op de tekst “Of probeer er een wachtwoordcode op in te voeren”.

Een wachtwoordcode zal nu worden gegenereerd, voer deze code nu in op het toetsenbord en druk hierna op de “Enter” toets.

Het kan zijn dat je dit voor een tweede maal moet uitvoeren, in dat geval het toetsenbord weer uitzetten, de connect toets weer indrukken en bovenstaande stappen opnieuw uitvoeren.