EW3707 Software installeren

1. Kijk op onze website ewent-online.com voor de laatste nieuwe EW3707 drivers. Vul in het zoekveld “EW3707” en druk op “Enter”.
  2. Download en installeer de driver voor jouw besturingssysteem.
  3. Zorg ervoor dat je eerst de drivers installeert en vervolgens de Arcosft Showbiz software .
  4. Volg de stappen op het scherm om de software te installeren. Tijdens de installatie wordt gevraagd om een naam en een serienummer in te vullen. Het serienummer kun je vinden op de snelle installatiegids.
  5. Start na de installatie van de software je computer opnieuw op.

Let op! De licentiesleutel, die je nodig hebt tijdens de software-installatie, vind je op de snelle installatie gids.