EW3707 Software installeren

Let op ! : De licentiesleutel, die je nodig hebt tijdens de software-installatie, vind je op de snelle installatie gids.

1. Kijk op onze website ewent-online.com voor de laatste nieuwe EW3707 drivers. Vul in het zoekveld “EW3707” en druk op “Enter”.
  2. Download en installeer de driver voor jouw besturingssysteem.
  3. Pak het gedownloade bestand uit door op het bestand te klikken met de rechtermuisknop en kies voor “Alles uitpakken”.
  4. Open de uitgepakte map en navigeer naar Autorun.exe. Dubbelklik op Autorun.exe om het installatie menu te starten. Het volgend scherm verschijnt. EW3707_Arcsoft_Showbizz_install.jpg
  1. Zorg ervoor dat je eerst de drivers installeert en vervolgens de Arcosft Showbiz software.
  2. Indien je de melding krijgt dat je pc wordt beschermd en daardoor niet verder gaat met installatie dan kun je op “Meer Informatie” klikken en dan op “Toch uitvoeren””.
  3. Volg de stappen verder op het scherm om de software te installeren. Tijdens de installatie wordt gevraagd om een naam en een serienummer in te vullen. Het serienummer kun je vinden op de snelle installatiegids.
  4. Start na de installatie van de software je computer opnieuw op.