EW1055 Download Drivers, Software

Download Software :

Windows software :

EW1055 Windows drivers

Mac OS drivers :

EW1055 Mac OS 10.11 to 11

Apple verwijderd JAVA uit het OS bij een upgrade. Installeer : actuele JAVA for MAC https://www.java.com/nl/download/help/mac_install.xml

Let op :

Naast de drivers die geïnstalleerd moeten worden om uw EW1055 te laten werken, is ook nog software van uw overheid nodig.

Voor België kunt u naar de onderstaande site gaan om deze EID software te downloaden.

https://eid.belgium.be/nl

Mocht u na de installatie vragen over het gebruik van de software hebben, dan kunt u deze ook via deze overheidssite stellen.

https://eid.belgium.be/nl/contact