EW7040 Wat gebeurd er met mijn data wanneer de behuizing niet meer werkt?

Wanneer de EW7040 niet meer zal werken kan de data nog steeds benaderd worden maar alleen wanneer de HDD/SSD wordt geïnstalleerd in een andere EW7040. De geconfigureerde PIN code is niet op de EW7040 zelf opgeslagen maar op de HDD/SSD die in de EW7040 is geïnstalleerd. Daardoor kun je nog steeds toegang krijgen tot je data wanneer je deze in een andere EW7040 installeert.

Wanneer de HDD/SSD in een andere behuizing wordt geïnstalleerd dan zal de computer geen toegang krijgen tot de data tenzij de harde schijf wordt geformatteerd (alle data is verwijderd).

• Installeer de HDD/SSD vanuit de defecte EW7040 in een andere EW7040.

Configureer NIET een nieuwe PIN zoals je met de defecte EW7040 hebt gedaan.

• Geef nu de PIN in die je hebt geconfigureerd op de defecte EW7040 en druk op “#”.
  • Je hebt nu weer toegang tot je data.